EAS Public Ranked Server CZ ... všeobecná diskuze
Odesláno: 10. březen 2010 - 10:42
Odesláno: 10. březen 2010 - 12:53
Typ hry funguje jen jeden. Nejde dát do rotace jedna mapa RUSH, druhá CONQUEST atd. Jedině ručně.
Jak řekl Zdama teambalance nebalancuje. Jak by řekli u konkurence (IW) "This game is not balanced for teambalance."
Odesláno: 10. březen 2010 - 13:20
Odesláno: 10. březen 2010 - 14:52
Conanek, 10. březen 2010 - 13:20 , napsal:
no jo, já tedy stranu měním většinou jen jednou - když se připojím na stranu kde nejsou EASáci. Vícekrát po sobě jsem to nezkoušel, ale někdo mi tvrdil, že to jde po cca 10 minutách. Jestliže máš ale jinou zkušenost, tak to bude asi tak jak říkáš ty. je jen otázka jestli je to bug anebo vlastnost hry.
K0tY, 10. březen 2010 - 13:40 , napsal:
áááá zase nějaký sniper
Já bych osobně zapnul i friendlyfire. Co na to říkáte?
Odesláno: 10. březen 2010 - 15:19
Nastavit toho jde skutečně hodně, ale téměř nic z toho poté nefunguje
Killcam vypnout nejde
Friendly fire zapnout nejde
Už jsme to se Cybem chtěli takto nastavit. Bohužel či bohudík, každému jak jeho, Ranked servery musí mít zatím všechny totožné nastavení. Já to beru jako rozumné řešení, když někde sbírám body do jednoho a stejného systému, tak by bylo fajn, abych měl totožné podmínky ať je sbírám kdekoli...
Jinak přepojit stranu skutečně na jednom serveru dvakrát nelze, vyzkoušeno hned několikrát třeba i po třech kolech...
Odesláno: 10. březen 2010 - 17:52
Odesláno: 11. březen 2010 - 01:04
Odesláno: 13. březen 2010 - 14:36
I když ubere jen minimum bodů, je to nepříjemná věc co se útoku/obrany týče. Spousta hráčů (občas včetně mě) někoho zabije tak, že ti někdo vleze před mužku... škoda jeho smrti mohl pomoci s útokem. Často se stane (hlavně granáty apod), že při obraně vlajky, rushe tam někdo odemne hodí granát (tzv "pro jistotu") a tím mě třeba může oddělat a já jsem mohl (se štěstím) ten rush či vlajku udržet.
Toť můj názor.
CPU: Intel C2D E8400 3.0GHz @ 3.6GHz
VGA: ATI Radeon HD4850 512MB
RAM: DDR2 OCZ 4094MB RAM Platinium XTC 1066MHz
HDD: WesternDigital Black 500 GB
Odesláno: 13. březen 2010 - 14:45
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
František Koukolík:
Člověk není rozumná bytost, která má emoce, ale emocionální bytost, která občas myslí.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vážený pane,
žádáte mne o radu. Přečetl jsem si rukopis Vašeho románu a mohu Vám odpovědně říci: Jezte víc ryb! Obsahují fosfor, který podle mínění lékařů napomáhá rozvoji inteligence. Soudím, že by Vám stačily dvě velryby střední velikosti.
S pozdravem
Mark Twain

Přihlásit se
Zaregistrovat se
Nápověda

Hromadná citace
|