EAS Fórum: World of Tanks - EAS Fórum

Přejít na obsah

  • 24 Stránek +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslední »
  • Nemůžeš zakládat nová témata
  • Nemůžeš reagovat na toto téma

World of Tanks

#1 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 8. July 2010 - 20:16 PM

Dneska odstartovala closed BETA na tuhletu hru, klíče sou rozsetý po netu stejně jak tomu bylo na BFBC2

mě to vážně baví, ale nebude to bavit každého, ale věřím, že někoho z vás by to bavilo,

http://www.worldoftanks.com/ tady se dá stáhnout beta client


malá recenze.. jedná se o kompromis mezi simulací a arkádou tankových bitev, dá se to hrát pouze po netu a i plná verze bude zcela zdarma, bude však obsahovat premium výhody.

Celý je to trcohu pojatý jako RPG... bitvama sbíráte credity a expy... expama můžete vyzkoumat vylepšení na tank, a za credity so nainstalovat, stejně tak můžete vyzkoumat lepší tank (např z Pz II na Pz III) a za credity ho koupit. Máte vlastní garáž kde tanky opravujete a doplňujete munici. Základní tanky mají opravy i munici zdarma, ostatní tanky už platíte creditama. Tím se Vám nestane, že byste se ocitli na uplně mrtvém bodě bez možnosti pokračování bez zakoupení creditů za pravé peníze, což můžete taky.

Expy se koupit nedají, pouze credity, proto ani lidi co do toho budou vrážet těžký prachy nebudou mít nějak výrazně lepší tanky.

Hra sama připojuje lidi na servery, kde mají šanci, tzn že nepostaví proti sobě MS-1 a Panthera... tedy co sem zatím tak postřehl, vzhledem ktomu že beta odstartovala dnes je to možná proto, že toho panthera ještě prostě nikdo nemá.

Máte tam i vlastní posádku která sbírá zkušenosti a o to je pak např střelec přesnější, comandér vidí na větší vzdálenost, řidič.. asi líp řídí nevím.

Systém je udělat na kola, tzn jedna bitva, jeden život. Po smrti se můžete odpojit z bitvy, ale tank, který Vám tam padl zůstane nedostupný do doby, kdy bitva skončí. Pak ho musíte opravit a přezbrojit a hurá opět do boje... Credity a expy dostáváte z každé bitvy.. z vítězných více, a taky pokud zničíte více nepřátelských tanků, dostanete více creditů

Myslím si že pro každého to stojí za zkoušku


Jo a Velká poznámka pro ty, co mají zkušenosti s betama EA a DICK her ... hrál sem to zatím asi 4 hodiny a žádný chyba ani bug, žádný cheater ani problém.

Nevýhoda je, že se zatím nedá skoro vůbec ovlivnit, do jaké bitvy Vás to hodí, takže na nějaké hraní s přáteli po TS to zatim bohužel nevypadá
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#2 Uživatel je offline   Conanek Ikona

  • Forum maniac :)
  • PipPipPipPipPip
  • Skupina: EAS members
  • Příspěvků: 602
  • Registrován: 10. March 2010
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Chrudim

Odesláno: 9. July 2010 - 06:28 AM

Me to teda zatim az tak neoslovilo a rozdili mezi tankama uz jsou videt dost. Jeden clovek musi mirit 10 sec nez se mu zamerovac stahne, aby vubec trefil a druhej mu mezitim posle 3 pusinky a propustku na vrakac. Kazdopadne to je a bude zadarmo, takze tomu sanci dam :D
0

#3 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 9. July 2010 - 06:40 AM

no vtomhle smyslu je to zčásti reálný protože i ve skutečnosti by takovej MS-1 proti Pz II neměl spíš žádnou šanci.

Líbí se mi, že mají taky udělaný systém penetrací. tzn že s 20mm kanonem (tim zakladnim) prostě a jednoduše nedostaneš PzII na vzdálenost větší než pár desítek metrů. Protože má PZII jednoduše příliš tlustý pancíř, aby tím takovej náboj proletěl. Takže jsou tanky, kterým musíš vylepšit kanon abys měl šanci proti lepším protivníkům... což je přesný obraz toho, jak vývoj tanků za druhý světový vypadal
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#4 Uživatel je offline   Conanek Ikona

  • Forum maniac :)
  • PipPipPipPipPip
  • Skupina: EAS members
  • Příspěvků: 602
  • Registrován: 10. March 2010
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Chrudim

Odesláno: 9. July 2010 - 07:45 AM

Zobrazit příspěvěkShotgunman, 9. July 2010 - 06:40 AM, napsal:

no vtomhle smyslu je to zčásti reálný protože i ve skutečnosti by takovej MS-1 proti Pz II neměl spíš žádnou šanci.

Líbí se mi, že mají taky udělaný systém penetrací. tzn že s 20mm kanonem (tim zakladnim) prostě a jednoduše nedostaneš PzII na vzdálenost větší než pár desítek metrů. Protože má PZII jednoduše příliš tlustý pancíř, aby tím takovej náboj proletěl. Takže jsou tanky, kterým musíš vylepšit kanon abys měl šanci proti lepším protivníkům... což je přesný obraz toho, jak vývoj tanků za druhý světový vypadal


ja to chapu, ale pak je to blbe hratelny ,kdyz nekde vyjedes, treba ses i prvni kdo zacne palit, ale proste nemas narok a ceka te jasna smrt a cekani na konec bitvy, ktery se obcas protahne. Tohle by nejspis vyresilo prave hrani s kamaradama a jezdit treba i se slabsima tankama ve formaci. Proste jak jsem psal, sanci tomu dam, snad to pozdeji bude vice vyrovnane :D
0

#5 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 9. July 2010 - 14:11 PM

no balanc tej hry je od výskytu středních tanků někde na bodu mrazu.

Objevuuje se tam už hodně hetzerů.. tanky na podvozku 35t nebo 38t teď neim.. prostě jedny z těch hodně lehkých tanků, má 75mm kanon, ale je prakticky nezničitelnej (v tej hře) přitom je to stíhač tanků, tzn že by měl mít slabý pancíř ale silnou výzbroj.. výzbroj silnou ma to ano.. ale ten pancíř mu vývojáři udělali kurevsky silnej.. v kombinaci stím, že je to stíhač vyvynutej přímo na T34rky.. a tady bojuje i s leichtraktorama, tak je to nevyvážený jak prase.

Jsou i další megakiksy, např týpek už má heavy, přesnějí KV1 .. a ostatní nemají nejmenší šanco mu vzít biť jen procento jeho života
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#6 Uživatel je offline   Conanek Ikona

  • Forum maniac :)
  • PipPipPipPipPip
  • Skupina: EAS members
  • Příspěvků: 602
  • Registrován: 10. March 2010
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Chrudim

Odesláno: 9. July 2010 - 15:08 PM

Njn ja sem si konecne poridil lepsi tank a uz se da obcas i nekdo sundat, ty lehky tanky nemaj absolutne zadnej vyznam, protoze uz jdou ve vetsine pripadu dolu na jednu ranu. Taky mi prijde prehnany jak ty tanky jedou pomalu do kopce, nereknu kdyby to bylo neco prudkyho,ale i do mensiho kopecku uz se sinou rychlosti chuze duchodce.
0

#7 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 9. July 2010 - 16:12 PM

no když zkombinuješ 30 tun plechů s 200 koňma tak to prostě moc nejede
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#8 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 9. July 2010 - 16:40 PM

definitivně považuju hetzera za naprosto přehnanou záležitost která v době, kdy tyhlety tanky jezdili stejně ještě ani neexistovala
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#9 Uživatel je offline   Conanek Ikona

  • Forum maniac :)
  • PipPipPipPipPip
  • Skupina: EAS members
  • Příspěvků: 602
  • Registrován: 10. March 2010
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Chrudim

Odesláno: 9. July 2010 - 18:25 PM

No tak v soucasny dobe uzsi pomalu nezahraju, protoze je tam vzdy par prepalenejch tanku, ktery prorushujou mapou a rozstrilej co uvidej, vubec je nezajima nejaky kryti nebo taktika, proste jen jede, doje az tobe prakticky te ikne a jede dal, ani v 5 lidech sme nemeli sanci mu neco udelat ... to se ma jako dat hrat nebo pocitaj s tim, ze do tejdne budou mit vsichni to nejlepsi a pak to bude zas krapet vyrovnany .. nevim kdoto vymejslel,ale co to ma bejt,kdyz po ani ne dvou dnech uz nema novacek skoro sanci.
0

#10 Uživatel je offline   Mr.Katana Ikona

  • Whole Clan Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: Root Admin
  • Příspěvků: 5964
  • Registrován: 26. April 2003
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Praha

Odesláno: 9. July 2010 - 18:49 PM

Radost to tu číst, obzvlášť, když se mi konečně podařilo stáhnou funkční instalačku, jelikož mají strašně pomalý download, dva mirrory jen pro premium a nebo pomalu a jeden rychlý mirror s poškozenou instalačkou :laught:
Bezva, tak jsem právě zažil situaci, kdy jsem čekal za rohem, až někdo pojede okolo, přijel nějaký tančík, dostal ránu, ani ho to neškráblo a asi vteřinu potom vystřelil on, také na můj čelní pancíř a já okamžitě v plamenech, přestože mi ještě ani na tančíku nestihla zaschnout barva z továrny... Vtipné... pak to má hrát člověk jak? Vypadalo to jako nějaký stíhač tanků, takže sice odpovídá, že by mě sundal, ale já ho měl sundat dřív, protože má mít píču pancíř.

Jinak mě docela fascinuje, jak bok po boku bojují Německé a Ruské tanky s tím, že ničí opět Německé a Ruské tanky.. To asi vymyslel zas nějaký infinity retard, který není schopen vyvážit hru s různou výzbrojí a tak dá oběma stranám všechnu výzbroj, jakkoli to vypadá absurdně.

Ty vole, Milane, to bych blil.
Najedu si takhle na krásné kryté místo, skutečně mi asi za tři minuty přijedou nějaké dva tanky přímo proti kanónu a nemají se kam schovat, jsou na otevřené ulici. Hm... dva zásahy do pásů (!!) jednoho tanku, ani škrábnutí. OK, zkusím druhý tank, opět dva zásahy z boku, opět ani škrábnutí. Tak dopíče na co tam jsem? Když dva přímé zásahy do boku tanku mu nejenže neuberou ani procento, ale dokonce ani neponičí pás? Oba tanky jezdily jak vyšinutý... Já nejsem žádný historik, v tancích se nevyznám, ale tak dopíče proti sobě nestavím tanky, když jeden není schopen druhý ani škrábnout. To pak můžeme mít přesilu 20:1 a stejně ten tank nedáme, když ho tím šrotem prostě ani neškrábnu. Kdo vymýšlel tu hru? Že by nějací odpadlíci z DICE?
Publikováné obrázkyPublikováné obrázky
0

#11 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 9. July 2010 - 22:28 PM

pánové oba asi nevíte o skutečnosti, že jsou ve hře 3 druhy bitev : Standart - kde mohou hrát všici se vším, rectruit, kde je hrát max s Pz II a Historické bitvy, kde se hrají opravdové scénáře druhé světové, kde jsou nasazané takové tanky, jaké v té bitvě skutečně byli...

To, že hrají Rusáci po boku s němci tak hrozný není když vemeš vpotaz systém hry

Výběr mezi bitvami můžete vyvolat malou šipkou mířící dolů hned pod nápisem BATTLE!
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#12 Uživatel je offline   Mr.Katana Ikona

  • Whole Clan Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: Root Admin
  • Příspěvků: 5964
  • Registrován: 26. April 2003
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Praha

Odesláno: 9. July 2010 - 23:30 PM

Zobrazit příspěvěkShotgunman, 9. July 2010 - 22:28 PM, napsal:

pánové oba asi nevíte o skutečnosti, že jsou ve hře 3 druhy bitev : Standart - kde mohou hrát všici se vším, rectruit, kde je hrát max s Pz II a Historické bitvy, kde se hrají opravdové scénáře druhé světové, kde jsou nasazané takové tanky, jaké v té bitvě skutečně byli...

To, že hrají Rusáci po boku s němci tak hrozný není když vemeš vpotaz systém hry

Výběr mezi bitvami můžete vyvolat malou šipkou mířící dolů hned pod nápisem BATTLE!

O tom, že tam je víc modů vím, ale nevěděl jsem, jaký je rozdíl mezi recruit a standard.. předpokládal jsem, že v recruitu jdou jen slabší tanky. Nicméně hned poprvé, co jsem na to klikl, tak tam byl nějaký lovec tanků nebo heavy tank, teď nevím který ten sloupeček to byl, takže jsem to vzdal a klikám na battle a hotovo. Vyjde to nastejno.
Publikováné obrázkyPublikováné obrázky
0

#13 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 10. July 2010 - 06:37 AM

tak to vážně nevyjde na stejno :-) v Recruit mohl být v Stíhačích tanků pouze PanzerJager I, který má 47 mm kanon... je to malinko rozdíl když to porovnáš s takovým Lovcem (který v recrutiu už být nemůže) Marder II, který má 75 mm

pokud máš Tanky jako je MS-1, LTraktor, PanzerJager, PanzerKampfWagen II, BT2, tak je pro tebe recruit battle ideální.

Protože jinak tě to nasadí na PanzerKampfWageny IV, T46, Hetzery, T34 .. a to už nemáš šanci jem ani ulomit anténu... ale ot je logický a reálný

HEAVY tam určitě nebyl, protože jak říkám, pokud máš něco lepšího jak Pz II (další tank po Pz II je Pz III Ausf. A) tak už tě to kopne to Standart battle i když klikneš na recruit
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#14 Uživatel je offline   Conanek Ikona

  • Forum maniac :)
  • PipPipPipPipPip
  • Skupina: EAS members
  • Příspěvků: 602
  • Registrován: 10. March 2010
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Chrudim

Odesláno: 10. July 2010 - 09:18 AM

A s tou arckou je to jak ? Kdo ji ma ? Ja ji hodit ? ja to zkousel podle toho navodu co je ve hre a nic
0

#15 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 10. July 2010 - 10:04 AM

arty tam je jako tanky víš? Jako samohybný houfnice :biggrin: např Wespe, Sa18, Hummel, StPz II, to vše je arty... jeden naboj do ni prej stoji 150 creditů a trva hrozně dlouho než to nabije.. dokáže střílet jen do naspotovaných cílů a dostřel má prakticky nekonečný, akorád že musí ten cíl být naspotovanej a navíc musí mít takové rádio, aby ten naspotovanej cíl byl v dosahu
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#16 Uživatel je offline   Mr.Katana Ikona

  • Whole Clan Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: Root Admin
  • Příspěvků: 5964
  • Registrován: 26. April 2003
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Praha

Odesláno: 10. July 2010 - 10:07 AM

Jezdim s traktorem, mám asi 8k bodů a čekám na to, až si budu moct koupit 35t, ten stojí něco přes 12k...
Publikováné obrázkyPublikováné obrázky
0

#17 Uživatel je offline   Conanek Ikona

  • Forum maniac :)
  • PipPipPipPipPip
  • Skupina: EAS members
  • Příspěvků: 602
  • Registrován: 10. March 2010
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Chrudim

Odesláno: 10. July 2010 - 11:04 AM

Zobrazit příspěvěkShotgunman, 10. July 2010 - 10:04 AM, napsal:

arty tam je jako tanky víš? Jako samohybný houfnice :biggrin: např Wespe, Sa18, Hummel, StPz II, to vše je arty... jeden naboj do ni prej stoji 150 creditů a trva hrozně dlouho než to nabije.. dokáže střílet jen do naspotovaných cílů a dostřel má prakticky nekonečný, akorád že musí ten cíl být naspotovanej a navíc musí mít takové rádio, aby ten naspotovanej cíl byl v dosahu


Ok, tak sem jim to aspon spotoval
0

#18 Uživatel je offline   Shotgunman Ikona

  • Indescribably productive member :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: World of Tanks
  • Příspěvků: 2811
  • Registrován: 20. January 2007
  • Pohlaví:Muž

Odesláno: 10. July 2010 - 17:46 PM

Zobrazit příspěvěkMr.Katana, 10. July 2010 - 10:07 AM, napsal:

Jezdim s traktorem, mám asi 8k bodů a čekám na to, až si budu moct koupit 35t, ten stojí něco přes 12k...


doporučuju ti pořádně si prozkoumat Tech Tree, abys věděl kterej tank chceš v budoucnu mít, musíš jít podle jeho vývoje
Shotgunman (Forum-web) / MikeeTheShot (WoT) / Mikee (TS)
0

#19 Uživatel je offline   Conanek Ikona

  • Forum maniac :)
  • PipPipPipPipPip
  • Skupina: EAS members
  • Příspěvků: 602
  • Registrován: 10. March 2010
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Chrudim

Odesláno: 10. July 2010 - 19:32 PM

Zobrazit příspěvěkShotgunman, 10. July 2010 - 17:46 PM, napsal:

doporučuju ti pořádně si prozkoumat Tech Tree, abys věděl kterej tank chceš v budoucnu mít, musíš jít podle jeho vývoje


No a jakej tank doporucujes, ono totiz pro lajka je dost tezky si nejakej vybrat, kdyz o tom vim kulovy. Kazdopadne co ted hraju, tak je jasne videt prevaha arcek, skoro pokazdy jsou mezi prvnima
0

#20 Uživatel je offline   Mr.Katana Ikona

  • Whole Clan Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: Root Admin
  • Příspěvků: 5964
  • Registrován: 26. April 2003
  • Pohlaví:Muž
  • Odkud:Praha

Odesláno: 10. July 2010 - 19:43 PM

Zobrazit příspěvěkShotgunman, 9. July 2010 - 16:12 PM, napsal:

no když zkombinuješ 30 tun plechů s 200 koňma tak to prostě moc nejede

A proč mi jezdí tank, který má dle hry cestovní rychlost 34km/h jezdí na rovince po asfaltu 18-20km/h a víc ani ťuk? Úplně nový, hned po respawnu. "boost" rychlosti samozřejmě používám, zdá se, že nemá žádný vliv.
A proč mi těch "30 tun plechů s 200 koňma" zpomalí z rychlosti 35km/h (ze slušného kopce rozjeto) na 10km/h na asi pěti metrech při stoupání, které má délku asi 20m a převýšení na něm je odhadem do 1.5m? To mi nikdo nevymluví, že tohle programoval nějaký antitalent na fyziku. I já, který měl trojky z milosti, bych tohle neudělal.
Publikováné obrázkyPublikováné obrázky
0

Sdílet toto téma:


  • 24 Stránek +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslední »
  • Nemůžeš zakládat nová témata
  • Nemůžeš reagovat na toto téma

1 uživatel(ů) čte toto téma
0 uživatel(ů), 1 host(ů), 0 anonymní(ch) uživatel(ů)